Υπογραφή Σύμβασης για έργο Ενεργειακής Αναβάθμισης στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων Λυκείων Μάννα

31 Ιουλίου, 2023 14:25

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι υπεγράφη σήμερα, Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023, μεταξύ του Δημάρχου Σύρου – Ερμούπολης κ. Νικόλαου Λειβαδάρα και της εταιρείας «ICON GROUP ΤΕΧΝΙΚΗ Ι.Κ.Ε.» η σύμβαση για την εκτέλεση του έργου «Κλιματισμός – Αερισμός Αίθουσας Πολλαπλών Χρήσεων Κτιριακού Συγκροτήματος Λυκείων Σύρου», συνολικού κόστους 173.758,06 € πλέον Φ.Π.Α, με χρηματοδότηση από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Νότιο Αιγαίο» ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 2 «Αειφορική ανάπτυξη και διαχείριση των πόρων».

Το έργο αφορά στην εγκατάσταση συστήματος κλιματισμού (θέρμανση/ψύξη, αερισμός/εξαερισμός) στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων των Λυκείων, το οποίο θα ενσωματωθεί στο αρχιτεκτονικό κέλυφος του κτιρίου, θα σέβεται το αισθητικό αποτέλεσμα και θα λαμβάνει υπ’ όψιν την λειτουργική αξιοπιστία και την αυτονομία με αποτέλεσμα τη μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας.

Ακόμη μία ενεργειακή αναβάθμιση σε σχολική μονάδα του Δήμου μας βαίνει προς ολοκλήρωση, σε συνέχεια των προσπαθειών της Δημοτικής Αρχής για την εξοικονόμηση ενέργειας των δημόσιων κτιρίων, καθώς και της βελτίωσης της ποιότητας των σχολικών μας μονάδων.

Γραφείο Επικοινωνίας
Δήμου Σύρου – Ερμούπολης

Ετικέτες: