Συμμετοχή Δημάρχου Σύρου – Ερμούπολης στο Δ.Σ. του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου

22 Οκτωβρίου, 2021 15:10

Στο Διοικητικό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου παρευρέθηκε σήμερα, Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021, ο Δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης κ. Νικόλαος Λειβαδάρας, με τη συμμετοχή του Διοικητή κ. Μιχάλη Ζουλουφού, των εκπροσώπων των ιατρών, της Προέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Σύρου κας Κατερίνας Καλογεράκη και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Γενικού Νοσοκομείου – Κέντρου Υγείας Νάξου μέσω τηλεδιάσκεψης.

Κατά τη διάρκεια του συμβουλίου, συζητήθηκαν εκτενώς τα λειτουργικά προβλήματα και κυρίως το ζήτημα της υποστελέχωσης των δύο διασυνδεδεμένων Νοσοκομείων, του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου και του Γενικού Νοσοκομείου – Κέντρου Υγείας Νάξου. Ειδικότερα, στην τοποθέτησή του ο κ. Λειβαδάρας επεσήμανε την αναγκαιότητα πραγματοποίησης συντονισμένων ενεργειών και παροχής κινήτρων, προκειμένου να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά το πρόβλημα της υποστελέχωσης.

Μάλιστα, για το συγκεκριμένο φλέγον ζήτημα του νησιού μας, ο κ. Δήμαρχος έχει προγραμματίσει το αμέσως επόμενο διάστημα συνάντηση με το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Σύρου, ενώ παράλληλα θα συγκληθεί Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα τα προβλήματα του Νοσοκομείου μας.  

Γραφείο Επικοινωνίας

Δήμου Σύρου – Ερμούπολης