Μήνυμα Δημάρχου για «την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2021 – 2022»

10 Σεπτεμβρίου, 2021 10:54

Η σχολική χρονιά ξεκινά και μας στέλνει μήνυμα ελπίδας με νέους στόχους και νέες προσδοκίες. Οι μαθητές επιστρέφουν στα θρανία και οι εκπαιδευτικοί είναι έτοιμοι να τους προσφέρουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους, να ενθαρρύνουν τη φαντασία και τη δημιουργικότητα τους, να τους  καθοδηγήσουν και να τους εμπνεύσουν. 

Έχουν ήδη προηγηθεί δύο σχολικές χρονιές με δυσχέρειες στην εύρυθμη εκπαιδευτική διαδικασία λόγω της υγειονομικής κρίσης, ωστόσο παραμένουμε αισιόδοξοι ότι η φετινή σχολική χρονιά θα κυλήσει ομαλά με τη συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων και την τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων.

Ο Δήμος και οι Σχολικές Επιτροπές βρίσκονται στο πλευρό της εκπαιδευτικής κοινότητας σε κάθε περίσταση και για όποια κοινωνική ή εκπαιδευτική ανάγκη προκύπτει. Προτεραιότητά μας είναι να νιώθουν τα παιδιά μας ασφαλή και να απολαμβάνουν ένα φιλόξενο, καθαρό και λειτουργικό σχολείο, διότι εκεί χτίζεται το μέλλον μας. 

Στα παιδιά, στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή κι εποικοδομητική σχολική χρονιά με δύναμη, αισιοδοξία και πάνω απ’ όλα υγεία!

Ο Δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης

Νικόλαος Λειβαδάρας

Ετικέτες: