Μεταφορά υπαλλήλων Πολυδύναμου Κέντρου στον Δήμο Σύρου-Ερμούπολης

4 Νοεμβρίου, 2021 11:54

Βρισκόμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι, σύμφωνα με το 80108/02-11-2021 έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών, οι δύο υπάλληλοι του Πολυδύναμου Κέντρου Κοινωνικής Παρέμβασης Νομού Κυκλάδων μεταφέρονται στον Δήμο Σύρου-Ερμούπολης, προκειμένου να καλύψουν κενές ή προσωποπαγείς οργανικές θέσεις ΙΔΑΧ του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσία του Δήμου μας.

Καθ’ όλο το προηγούμενο διάστημα και αντιμετωπίζοντας γραφειοκρατικούς σκοπέλους με στοχευμένες και συστηματικές ενέργειες προς το Υπουργείο Εσωτερικών, στηρίξαμε σθεναρά και με αίσθημα ευθύνης τους εργαζόμενους του Πολυδύναμου Κέντρου, προωθώντας αφενός το ζήτημα της λύσης και εκκαθάρισης της εν λόγω εταιρείας και αφετέρου τη μεταφορά του προσωπικού της στον Δήμο Σύρου – Ερμούπολης, με την υπ’ αριθμ. 95/07-06-2021 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Για αυτή τη θετική έκβαση, οφείλουμε θερμές ευχαριστίες στον τ. Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και νυν Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο κ. Ιωάννη Βρούτση, στον Υπουργό Εσωτερικών κ. Μαυρουδή Βορίδη, στον Αν. Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα, καθώς και στον Αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών κ. Νικόλαο Φωτεινιά για την καίρια συμβολή τους στην προώθηση και επίλυση του εν λόγω θέματος.