Η Σύρος για ένα Διήμερο Ζωντανά στην Εκπομπή “Συνδέσεις”

14 Οκτωβρίου, 2021 10:22

Με τη φετινή επιτυχημένη τουριστική σεζόν να οδεύει σιγά σιγά προς το τέλος της και εκμεταλλευόμενοι τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα, με στόχο την επέκταση της σεζόν και την ανάδειξη της Σύρου ως έναν από τους κορυφαίους city break προορισμούς, ο Δήμος μας φιλοξένησε, για 3 μέρες, τη δημοσιογράφο Ειρήνη Κυρίτση με το συνεργείο της (Αντώνη Κυπραίο και Στράτο Θεοδοσίου).

     Το συνεργείο της ΕΡΤ1 υποδέχτηκε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Παναγιώτης Κουταβάς, ο οποίος καθ΄ όλη την διάρκεια της διαμονής τους στη Σύρο τους ξενάγησε στα αξιοθέατα του νησιού μας.

     Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά για την συμβολή τους στηN προβολή του νησιού μας, τη ναυτιλιακή εταιρεία Blue Star Ferries, το ταξιδιωτικό γραφείο Βασιλικός, το ξενοδοχείο Αίθριο, τη λουκουμοποιία Κανακάρη, την N.G.O.  Syros Heritage, τον κ. Γιάννη Δεσύπρη, τον Πατέρα Κωνσταντίνο Κοντό και την Ιερά Μητρόπολη Σύρου, το Γενικό Νοσοκομείο Σύρου “Βαρδάκειο και Πρώιο” και ιδιαίτερα τον Διοικητή του κ. Μιχάλη Ζουλουφό και τον ιατρό κ. Σαραντόπουλο Θεόδωρο.

Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού

Δήμου Σύρου – Ερμούπολης

Παναγιώτης Κουταβάς