Φιλοξενία Δημοσιογράφων – Bloggers

19 Σεπτεμβρίου, 2023 14:23

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης με την εταιρεία MTC Group και το γραφείο του ΕΟΤ Κάτω Χωρών, φιλοξενήθηκαν στο νησί μας για πέντε ημέρες οι δημοσιογράφοι – bloggers Εric Vancleynenbreugel και France Gavroy, τους οποίους υποδέχθηκε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Παναγιώτης Κουταβάς στο λιμάνι της Σύρου, την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο νησί μας, ο κ. Κουταβάς τους ξενάγησε σε όλο το νησί, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στα σημεία που κεντρίζουν το ενδιαφέρον των επισκεπτών. Οι δημοσιογράφοι έμειναν εντυπωσιασμένοι από την ιδιαίτερη φυσιογνωμία και τη μοναδικότητα της Σύρου -που αποτελεί και το συγκριτικό της πλεονέκτημα- καθώς και από τη θερμή φιλοξενία που παρείχε ο Δήμος μας.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα για τη συμβολή της την Προϊστάμενη του γραφείου ΕΟΤ Κάτω Χωρών κα Κυριακή Μπουλασίδου, την MTC Group, την Hermoupolis Heritage, το Gaviotis Travel, το ξενοδοχείο Ρέμβη και τα εστιατόρια Περι τίνος, Στην Ιθάκη του Αή, Συριανή Κουζίνα, τα Γιάννενα, το Πέτρινο, ο Κοντός στου Ραφογιάννη, το Τσιπουράδικο της Μυρσίνης, το Μικράκι που συνέβαλαν με τη χορηγική τους διάθεση στην προβολή του νησιού μας στην αγορά των Κάτω Χωρών.

Γραφείο  Τουρισμού
Δήμου Σύρου – Ερμούπολης

Ετικέτες: