Δωρεάν Προβολή Ε΄πιχειρήσεων σε πλατφόρμα του Visit Greece

11 Ιανουαρίου, 2022 13:34

Σε συνέχεια της ομόφωνης γνωμοδότησης των μελών της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου μας αλλά και της ομόφωνης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Τουριστικό Πλάνο της σεζόν 2022 έλαβε και την απαιτούμενη σύμφωνη γνώμη του τμήματος Σχεδιασμού και Συντονισμού Τουριστικής Προβολής του ΕΟΤ και τίθεται άμεσα σε εφαρμογή.

Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Παναγιώτης Κουταβάς ευχαριστεί τον Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ κ. Δημήτρη Φραγκάκη και τον Προιστάμενο της Περιφερειακής Διεύθυνσης Τουρισμού Κυκλάδων κ. Μιχάλη Παράβαλο για τις ενέργειές τους στην ταχύτατη έγκριση του Τουριστικού Πλάνου του Δήμου μας για την σεζόν 2022. Καλεί, επίσης, τα μέλη της επιχειρηματικής κοινότητας του νησιού μας να εμπλουτίσουν την εφαρμογή του Visit Greece, προβάλλοντας τις επιχειρήσεις τους και κατ΄ επέκταση το νησί μας.

Ο εμπλουτισμός της εφαρμογής του Visit Greece με όλες τις τοπικές επιχειρήσεις  είναι πολύ σημαντικός για την εικόνα της Σύρου, για τον λόγο αυτό ενθαρρύνουμε όλους τους φορείς να ενημερώσουν έγκαιρα τα μέλη τους, ούτως ώστε να αιτηθούν να συμπεριληφθούν στην εφαρμογή του Visit Greece στην ιστοσελίδα https://visitgreeceapp.com. Σημειώνεται ότι η προβολή των επιχειρήσεων μέσω της εφαρμογής του Visit Greece είναι δωρεάν.

Γραφείο  Τουρισμού

Δήμου Σύρου – Ερμούπολης

Ετικέτες: