Διέλευση οχημάτων οδικού τμήματος Περιοχής Βούρλη

27 Ιουνίου, 2024 13:47

Ανακοινώνουμε τη δυνατότητα διέλευσης οχημάτων κατόπιν ολοκλήρωσης κάποιων εργασιών ανακατασκευής του οδικού τμήματος την οδού Μαυροκορδάτου στην Περιοχή του Ξενώνα Βούρλη στην Ερμούπολη.

Πιο συγκεκριμένα, καθώς έχουν τελειώσει οι απαιτούμενες εργασίες ασφαλτόστρωσης σε μεγάλο τμήμα της οδού Μαυροκορδάτου, θα είναι δυνατή η διέλευση των πεζών και οχημάτων (Ι.Χ. αυτοκίνητα και μοτοποδήλατα) από τις πρωινές ώρες της Παρασκευής 28 Ιουνίου 2024 και των μικρολεωφορείων από την Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024.  Ως εκ τούτου,παρακαλούμε τους πολίτες να μεταφέρουν τα οχήματά τους που βρίσκονται σταθμευμένα επί της οδού Μπαμπαγιώτου και να μην σταθμεύουν πια επί της οδού. Παρακαλούμε θερμά όπως ακολουθείται ο Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας. Κατά τα λοιπά ισχύει ο κανονισμός  του Δήμου περί : α) ρύθμισης οδικής κυκλοφορίας και στάθμευσης, β) εφαρμογής συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης και γ) πεζοδρόμων, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε, για την υπομονή που επιδεικνύουν, όλους τους κατοίκους, επισκέπτες και επιχειρήσεις της περιοχής, ώσπου να ολοκληρωθούν τα προγραμματισμένα έργα στο συγκεκριμένο οδικό τμήμα το τελευταίο τετράμηνο.

Γραφείο Επικοινωνίας
Δήμου Σύρου – Ερμούπολης

Ετικέτες: