Παράταση Κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων λόγω ασφαλτόστρωσης

17 Νοεμβρίου, 2023 12:40

Ενημερώνουμε τους δημότες και κατοίκους του νησιού μας ότι, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, παρατείνονται οι εργασίες ασφαλτόστρωσης της Λεωφόρου Κυπρίων Αγνοουμένων, από τη διασταύρωση του Αγίου Δημητρίου μέχρι και τη Διασταύρωση της Ανάστασης προς την Άνω Σύρο,από το Σάββατο 18-11-2023 μέχρι και την Κυριακή 26-11-23, στο πλαίσιο του έργου «Επισκευή και Συντήρηση Δημοτικού Οδικού Δικτύου (2021)».
Ο δρόμος θα παραμείνει ανοικτός για τα Ι.Χ αυτοκίνητα και τα δίτροχα, με έκκληση προς τους οδηγούς να είναι προσεκτικοί και να τηρούν τη σήμανση του εργοταξίου και τους φανούς κυκλοφορίας.

Απαγορεύεται  η χρήση της οδού από βαρέα οχήματα και λεωφορεία.

Προς αποφυγή ενδεχόμενης ταλαιπωρίας και για την ταχύτερη ολοκλήρωση των εργασιών, παρακαλούνται οι κάτοικοι να χρησιμοποιήσουν εναλλακτικές διαδρομές για να κινούνται. Επιπλέον,  από το Σάββατο 18-11-2023 έως και τo Σάββατο 25-11-2023, τα δρομολόγια της αστικής μεταφοράς της περιοχής του Βροντάδου θα εκτελούνται μέσω των παρακάτω οδών: Λαλακιά –Ανάσταση –Λαλακιά –Ανδρέα Κάργα –Καποδιστρίου –Αγ.Γεώργιο –Νεάπολη –Πλατεία Ηρώων –Αγορά.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας.

Γραφείο Επικοινωνίας
Δήμου Σύρου – Ερμούπολης

Ετικέτες: