Άνοιγμα στην Τουριστική Αγορά της Ινδίας

10 Μαΐου, 2023 15:03

Η Σύρος “ξεκλειδώνει” την αγορά της Ινδίας

Τις πρώτες ροές Ινδών τουριστών υποδέχθηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Παναγιώτης Κουταβάς, παρουσία του εκπροσώπου της Travel Factory S.A. κ. Νικόλαου Καβαλιέρου, αλλά και εκπροσώπων δύο εκ των μεγαλυτέρων τουριστικών γραφείων της Ινδίας.

Αξίζει να αναφερθεί ότι αφετηρία για το άνοιγμα στην ινδική τουριστική αγορά στάθηκε η  καμπάνια που πραγματοποιήθηκε, τον Απρίλιο του 2021, από τον κ. Κουταβά και μερίδα επιχειρηματιών του νησιού μας, σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό γραφείο Travel Factory S.A., ενώ παράλληλα τη συγκεκριμένη προσπάθεια ενίσχυσαν οι ενέργειες του Δημάρχου Σύρου – Ερμούπολης κ. Νικόλαου Λειβαδάρα κατά τη συνάντησή του με τον Πρέσβη της Ινδίας  κ. Amrit Lugun και τους συνεργάτες του, όταν επισκέφθηκαν το νησί μας τον Σεπτέμβριο του ίδιου χρόνου, οι οποίες προσανατολίστηκαν στην ανάπτυξη συνεργειών μεταξύ των δύο φορέων.

Μετά από τα πρώτα θετικά αποτελέσματα αυτή της συνεργασίας, νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά την Πρεσβεία της Ινδίας, το ταξιδιωτικό γραφείο Travel Factory S.A. αλλά και την ομάδα επιχειρηματιών που συμμετείχε στην καμπάνια προβολής του νησιού μας στην ινδική αγορά.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Αντιδημάρχου Τουρισμού κ. Παναγιώτη Κουταβά: «Η συνεχής προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής για την ανάδειξη και καθιέρωση της Σύρου ως προορισμού στην παγκόσμια τουριστική βιομηχανία αποδίδει καρπούς».

Γραφείο Επικοινωνίας
Δήμου Σύρου – Ερμούπολης

Ετικέτες: