Ανακοίνωση Δήμου Σύρου-Ερμούπολης για τις ώρες & τις ημέρες λειτουργίας του Δημοτικού Ταμείου

30 Δεκεμβρίου, 2022 11:04

Ενημέρωση για την χρήση ηλεκτρονικών πληρωμών και τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του δημοτικού ταμείου

Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας σύμφωνα με την υφιστάμενη νομοθεσία ότι οι πληρωμές στο δημοτικό ταμείο θα πρέπει να πραγματοποιούνται με την χρήση  ηλεκτρονικών μεθόδων πληρωμής. Ειδικότερα, οφειλές που εισπράττονται από το δημοτικό ταμείο θα πρέπει να εξοφλούνται με τους εξής τρόπους:

  • με τη χρήση καρτών μέσω POS
  • με τη χρήση της δυνατότητας εξόφλησης των δημοτικών οφειλών απομακρυσμένα μέσω του συστήματος ΔΙΑΣ από οποιαδήποτε τράπεζα, χρησιμοποιώντας τον κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής
  • με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό του δήμου  στην Τράπεζα Πειραιώς με  IBAN GR58 0172 7100 0057 1005 3925 915 με αναφορά στο ονοματεπώνυμο και το ΑΦΜ του οφειλέτη.

Περαιτέρω, η εξόφληση οφειλών με την χρήση μετρητών θα πραγματοποιείται  σε εξαιρετικές και απολύτως δικαιολογημένες περιπτώσεις για τις οποίες συντρέχει αντικειμενική και πραγματική αδυναμία (π.χ. για περιπτώσεις εξυπηρέτησης συμπολιτών μας μεγάλης ηλικίας).

Περαιτέρω, το δημοτικό ταμείο θα παραμείνει κλειστό για συναλλαγές με το κοινό από 2 έως και 13 Ιανουαρίου 2023, λόγω εργασιών μετάπτωσης από την προηγούμενη χρήση και προγραμματισμένων αδειών προσωπικού.

Κατά το διάστημα αυτό, οι οφειλές προς το Δήμο μας θα μπορούν να εξοφλούνται είτε με τη χρήση κωδικού ηλεκτρονικής πληρωμής, είτε με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό του δήμου.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα του αρμόδιου Τμήματος Ταμείου στα 2281361024 και 2281361025.

Γραφείο Επικοινωνίας
Δήμου Σύρου – Ερμούπολης

Ετικέτες: