Αιτήσεις Συμμετοχής στο Συριανό Καρναβάλι Γεώργιος Σουρής 2023

13 Ιανουαρίου, 2023 12:08

Ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης ξεκίνησε τις προετοιμασίες για το Συριανό Καρναβάλι “Γεώργιος Σουρής” 2023!

Μετά από δύο χρόνια περιορισμών, λόγω των γνωστών υγειονομικών συνθηκών, είμαστε έτοιμοι να διοργανώσουμε το επόμενο καρναβάλι και σας θέλουμε όλους ξανά στο πλευρό μας, σ’ αυτή τη μεγάλη γιορτή του νησιού μας.

Στο πλαίσιο της έγκαιρης προετοιμασίας για τις εκδηλώσεις του Συριανού Καρναβαλιού, πριν μέρες πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση με εκπροσώπους των καρναβαλικών ομάδων που είχαν συμμετάσχει τα προηγούμενα χρόνια. Όμως θέλουμε και τη συμμετοχή νέων καρναβαλιστών, ώστε το 2023 να οργανώσουμε όλοι μαζί το πιο ευφάνταστο και ξεσηκωτικό καρναβάλι που έχει γνωρίσει το νησί μας.

Στο πλαίσιο αυτό, καλούμε όλες τις καρναβαλικές ομάδες (παλιές και νέες) και τους καρναβαλιστές, να δηλώσουν συμμετοχή στο Συριανό Καρναβάλι “Γεώργιος Σουρής” 2023 μέχρι και την Κυριακή 22.01.2023, συμπληρώνοντας την παρακάτω online φόρμα:

Φόρμα συμμετοχής

Για να μαθαίνετε όλα τα νέα σχετικά με τη διοργάνωση του Συριανού Καρναβαλιού “Γεώργιος Σουρής” 2023 μπορείτε να ακολουθείτε τις σχετικές σελίδες στο facebook,Συριανό Καρναβάλι “Γεώργιος Σουρήςκαι στο instagram,syroscarnival.

Συριανό Καρναβάλι “Γεώργιος Σουρής” 2023

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία, επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail: politismos@syros-ermoupolis.gr.

ΣΥΡΙΑΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ“ΓΕΩΡΓΙΟΣΣΟΥΡΗΣ”

στο facebook:  https://www.facebook.com/karnavalisyro/

στο instagram: https://www.instagram.com/syroscarnival/?hl=el

Ετικέτες: